مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه زمین یا وجه

سلام و ارادت
حدود 12سال پیش 30میلیون پول بابت 3دانگ زمین به شخصی دادم که قبل از انتقال و بدون قرارداد فی مابین فوت کرد و پول ها را به حساب دخترشان که اون موقع نامزدم بود واریز کردم و حالا جواب تلفن هم نمیدهد چی کار کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بخواهید مالکیت زمین به شما منتقل شود باید وجود قرارداد را اثبات کنید در غیر این صورت می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مدارک دادید بابت زمین در غیر این صورت بابت وجه خود دادخواست بدهید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اثبات اینکه شما پول را بابت خرید زمین داده اید تقریباً ممکن نیست جهت مطالبه وجه اقدام نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

باید دادخواست احراز وقوع معامله شفاهی علیه وراث بدین که بعید به نظر میرسد اثبات بشه ...فقط میتونید پول واریزی رابه حساب دختر درخواست کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با شهادت شهوددادخواست اثبات مالکیت دهید

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
اثبات مالکیت علی الخصوص باتوجه به گذشت 12 سال تقریبا ممکن نخواهد بود
ولی اگر شهودی وجود دارد میتوانید شانس خود را نیز امتحان کنید .
در غیر اینصورت میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

باسلام. می بایست دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر مطالبه وجه آسان ترین شیوه دادخواست است در این پرونده ولی اسناد و مدارک باید رویت شود بلکه راهکار بهتری پیدا شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دادخواست مطالبه ی وجه به طرفیت خانم مطرح کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست استرداد وجه علیه صاحب حساب مقصد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا امکان طرح دعوی مطالبه وجه علیه نامزداسبقتان رادارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا مالکیت شما در مراجع قضایی
احراز و اثبات گردد
و شما باید با توجه به موضوع دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .