مشاوره حقوقی رایگان - ارسال مستندات پرونده بدوی به تجدید نظر

با سلام
در دادگاه عمومی حقوقی با مستندات و پیوست کامل نسبت به بحث تبدیل وضعیت رأی بدوی به نفع اینجانب صادر شد بعد از اعتراض طرف خوانده به رأی قاضی اعتراضیه تنظیم کردند و تحویل دادگاه دادند برای ثنای من هم پیام اومد که ظرف ده روز اگر به لایحه اعتراضی خوانده اعتراض دارین بفرستید اگر ندارین پرونده شما بدون اعتراض به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع داده میشود
که بنده لایحه دیگری تنظیم کردم و فرستادم حالا سوال بنده این است که آیا پرونده من کامل با مستندات و پیوست ها تحویل دادگاه تجدید نظر میشود یا خیر؟ چون من در لایحه ی آخر اعتراض فقط لایحه نوشتم و مستنداتم رو چون در بدوی داده بودم و قاضی به نفعم رای داد دیگر مستندات نگذاشتم
خواستم بدونم کامل پرونده میرود تجدید نظر یا خیر؟ در صورتی که پرونده کامل نرود چه اتفاقی میفته

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شما میتوانید زمانی که شعبه مورد نظر تعیین شد با ارسال لایحه دفاعیه مستندات مور نظر را مجددا برای مرجع تجدیدنظر ارسال کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پرونده به صورت کامل به دادگاه تجدیدنظر ارسال می گردد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام کل پرونده از بدو تشکیل پرونده به همراه مدارک و لایحه ها به تجدید نظر ارسال میشود نه فقط لایحه تجدیدنظر و یا تبادل لوایح خیالتان راخپحت کل مدارک پرونده را قضات دادگاه تجدیدنظر دسترسی داشته و بررسی خواهند کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می‌توانید بعد از تعیین شعبه دفاعیات خود را به شعبه ارسال نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما بک مرتبه تجدید نظر خواهی میکنید ولی مستندات می‌تواند قبل صدور رای ارسال شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .