مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه وجه

با سلام من تعدادی رسید واریز وجه دارم که به حساب برادرم واریز کردم از سال 96 تا 1401 جمع کل واریزی ها حدود 500 میلیون تومان میشود
ایشون الان کلا منکر بدهی خودش به من شده
اگر اقدام کنم آیا تاخیر تادیه هم به آن تعلق میگیرد یا نه
وهمچنین 200 گرم طلا به صورت امانت داشتم به او داده بودم که هیچ رسید و مدرکی ندارم فقط کل خانواده در جریان بودند
آیا واسه این مورد هم میشه کاری کرد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تاخیر تادیه از تاریخ ارسال اظهارنامه یا تقدیم دادخواست محاسبه میشود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر قراردادی بین شما نیست باید طی گفتگو با مشاور مشخص کنید از چه بابت بوده و آیا پیامهایی در این خصوص در پیام‌رسان ها موجود است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمان مطالبه خسارت به شما تعلق می‌گیرد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای طلب عادی تاخیرتادیه از زمان مطالبه یعنی از زمان طرح دادخواست تعلق میگیرد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به روابط خانوادگی بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید که خسارت تاخیر تادیه هم شامل حال شما بشود برای استرداد طلای امانی هم می توانید به شهادت شهود استناد نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر نسبت به واریزی ها اقدام کنید خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست تعلق میگیرد اما نسبت به طلاجات اگر خانواده شهادت دهند میتوانید ثابت کنید وگرنه امکان اثبات امانت کمی سخت می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خسارت تاخیر در تادیه از زمان مطالبه محاسبه می گردد
در خصوص طلا باید بتوانید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در مورد طلاها چون هیچ مدرکی وجود دارد سخت است ولی باید اقدام کرد در مورد خسارا تاخیر نیز باید گفته بشه اگر در این سال ها به صورت رسمی درخواست مطالبه نکرده باشین مثل ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر به شمه تعلق نمیگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

واریزی شما مطابق قانون مدنی دال بر بدهی شما دارد، مگر اثبات ایفای ناروا یا دارا شدن بدون جهت برادرتان. بهتر است تماس بگیرید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

از تاریخ دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به چه دلیل شما برای ایشان پول واریز کرده اید
درکل خسارت از زمان مطالبه تعلق میگیرد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خسارت از تاریخ دادخواست
مشهد هستید درخدمتم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خسارت تاخیر تادیه از زمان تنظیم اظهارنامه یا دادخواست مطالبه می شود.
برای برگرداندن طلا باید ادعای خود را با استناد به مواردی مثل شهادت شهود اثبات کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه بر اساس شاخص سالانه بانک مرکزی باید پرداخت گردد
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

از بابت طلا ها اگر شما شاهد دارید امکان اقامه شکوائیه کیفری و دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .