مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

با سلام مهریه دخترم 114سکه همراه با 3دانگ از به آپارتمان که به ذمه پدر داماد هست در سند قید شده است و بعد ما یک وکالت از پدرش گرفتیم که بعداز ازادشدن سند به نام دخترم بزنند اون خونه فروختند و یک خونه جدید خریدند و الان دخترم به اختلاف خوردند من برای مهریه و سه دونگ خونه چی کار باید بکنیم لطفا راهنمایی کنید در ضمن داماد به دخترم گفته فکر نکن بگذارم پدرم خونه جدید رو بیاد به نامت بزنذ تواز این خونه حقی نداری و رفتن سند خونه جدید رو به نام پدرش زدند من چی کار کنم دخترم به مهریه اش و سه دانگ برسد؟ ممنونم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید متن مهریه مشاهده شود اگر پدر داماد ذیل آن را امضا کرده باشد بعد از این تاریخ 3 دانگ متعلق به دختر شماست فقط سند نگرفته و لذا جنبه کیفری هم دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفترخانه ای که عقد را ثبت کرده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست عقدنامه مورد بررسی قرار گیرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با مراجعه به دفترازدواج محل عقد، نسبت به اجرای مهریه 114 سکه اقدام کنید، در خصوص سه دانگ ملک، مشخص نکردید آیا در سند ازدواج قید شده است یا در سند جداگانه؟

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود موضوع از طریق کمک وکیل پیگیری گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید رویت بررسی دقیق تری انجام شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدر شوهر جرم فروش مال غیر مرتکب شده و سه دانگ ملک به دختر شما برمیگردد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

آیا در سند نکاحیه این امر ذکر شده است گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در خصوص سکه ها با مراجعه به اجرای ثبت اقدام کنید.
برای سه دانگ منزل باید مدارک مورد بررسی قرار بگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات انتقال 3 دانگ آپارتمان است

مهریه زوجه به صورت کامل باید پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت آن آپارتمان از پدر شوهر شکایت فروش مال غیر نماید.برای 114 سکه مهریه از طریق دفترخانه و اجرای ثبت علیه شوهر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود سند عقد ازدواج دخترتان را حضوری نزد وکیل دادگستری محل برد و با مطالعه دقیق مفاد سند مشاوره کامل دریافت نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از طریق دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید تقاضای صدور اجرائیه نمایید نسبت به مهریه

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برای سکه ها مهریه به اجرا بذارید شوهر باید پرداخت کند.برای آپارتمان دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت پدرشوهرش بدهد