مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مالک سوم از سر قفل دار مغازه به دلیل تخریب مغازه بعد از 35 سال

با سلام خسته نباشید ، بنده صاحب دو مغازه ای هستم که 35 سال پیش از مالک اول خریداری کردم که بعد از تقسیم ارث مغازه جلو برای پسرشون شد و مغازه پشت برای دخترشون و همان 35 سال پیش با احترامی که ایشون داشتن به گفته با اجازه شفاهی ایشون دیوار بین 2 مغازه رو ریختیم و نیازی ندونستیم کتبی امضا شود و الان بعد از 35 سال مغازه جلویی بعد از 2 مالک ( پدربزرگ و پدر ) که هر 2 راضی بودند و بعد از مرگ پدر مغازه به دختر خانواده ( نوه ) ارث رسیده و برای من شکایتی تنظیم کردن من باب تخریب دیوار مغازه و الان درخواست حکم تخلیه آمده که برای 3 ماه دیگر وقت اولین دادگاه میباشد و تنها مدارکی که بر حق هست دارم این هست که فیش اجاره سالانه سرقفلی رو هر سال هر 2 مالک قبلی حضوری میومدند و میدادند بعد از این همه سال با توجه به این که مغازه داخل پاساژ میباشد و دوستان هم در جریان همه موضوعات هستند ، امکان گرفتن مغازه برای ایشون هست یا خیر ؟
متشکرم از وقت شما .