مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مغازه سرقفلی

ایا مالک می تونه سرقفلی رو بگیره و تخلیه کنه؟

پاسخ ها :

حکم تخلیه مغازه سرقفلی سرقفلی

سوالات مرتبط

حکم تخلیه مغازه سرقفلی
باسلام اربابی مغازه ای هستم کا بالای مغازه سکونت دارم و مغازه بصورت سرقفلی واگذارشده و الان دارای پسری معلول هستم ایا میتوانم از طریق قانون مغازه رو بانظریه کارشناسی برای قیمت تحویل بگیرم...
حکم تخلیه مالک سوم از سر قفل دار مغازه به دلیل تخریب مغازه بعد از 35 سال
با سلام خسته نباشید ، بنده صاحب دو مغازه ای هستم که 35 سال پیش از مالک اول خریداری کردم که بعد از تقسیم ارث مغازه جلو برای پسرشون شد و مغازه پشت برای دخترشون و همان 35 سال پیش با احترامی که ایشون داشت...
توقیف مغازه سرقفلی بابت مهریه
سلام. ما سه برادر هستیم. پدرمان یک مغازه سرقفلی دارد. سند مغازه سرقفلی را به نام ما سه برادر هر کدام دو دانگ تنظیم کرده.( سند صلح ). در عین حال ، وکالت محضری هم تنظیم شده که تا زمان حیات پدر و مادر ، ...
تخلیه سرقفلی
سلام ما یه مغازه داریم که به عنوان سرقفلی از سال 1348 دست پدر و عموم بوده(3 دانگ 3 دانگ)مالک اول سال 56 نوسازی کرده و مغازه رو پس داده اما سال 74 ملک به فروش رسیده و حال از آن سال مالک جدید با ما ق...
سرقفلی
با سلام. من مغازه ام رو سال 92 بصورت سرقفلی واگذار کرده ام و سال 94 دوباره حق سرقفلی رو خریدم مالکیت ملک با من هست. بعد از گذشت 4 سال فردی تازه پیدا شده که ادعا میکند اون شخص قبل از اینکه سرقفلی رو به...