مشاوره حقوقی رایگان - استعلام خودرو

با سلام ماشین بنده سال 98 دادم به شخصی که بفروشد و اون شخص هم ماشین رو به نمایشگاه داد ولی هیچ مدرکی رد و بدل نشد و نمایشگاهی هم ماشین بنده رو با فروشنامه هی خرید و فروش کرد و چند شکایت حقوقی و کیفری کردم به جایی نرسید،سند ماشین ،کارت ماشین دست خودم هست ،پلاک من هم روی ماشین،الان نمیدونم ماشین دست کی هست نمیدونم چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق پلیس راهور درخواست توقیف پلاک بدهید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید دادخواست فک پلاک خودرو مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

توقیف پلاک را از راهور مرکز استان درخواست دهیدد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعالی شما نیاز به دلیل دارد، احتمالا مدرکی باید داشته باشید بر وکالت شخصی که ماشین شما را فروخته بدون اذن شما؟! که البته جای تامل دارد!!!

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر انتقال مالکیت انجام شده است
از بابت پلاک خودرو باید دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید
از بابت ثمن معامله باید دادخواست مطالبه ثمن معامله مطرح نمایید
و