مشاوره حقوقی رایگان - استعلام خودرو

3سال پیش توقیف شده و بدلیل دیگری زندان بودم والان 1ساله ازاد شدم وبه پاسگاه مربوطه که خودروی بنده را توقیف کرده مراجعه نمودم ولی به علت تغییر کلیه پرسنل پاسگاه اظهار بی اطلاعی نمودن وبنده خبر ندارم که خودروی من تو کدام پارکینگ میباشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عمل آنان تخلف است
باید در دفتر درج شده باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درسیستم راهور قطعا ثبت شده وهمچنین در همان پرونده که خودرو بعلت آن توقیف شده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا به یکی از پارکینگ‌ها مراجعه نمایید با داشتن برگ سبز خودرو و کارت خودرو به شما پاسخ خواهند داد در صورتی که به شما پاسخ ندادند بنیاد تعاون نیروی انتظامی در مرکز هر استان مسئول تمام پارکینگ‌های آن استان می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق حکم توقیف به جزئیات پرونده �اهی پیدا می‌کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق راهور ویا مرجع دستور دهنده امکان اطلاع وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع توقیف کننده خودرو اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.