مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه

با سلام
اینجانب شکایتی علیه کمیسیون ماده شورای عالی شهرسازی و معماری استان همدان در دیوان عدالت اداری ثبت نموده ام
و اداره کل راه و شهرسازی همدان را نیز طرف دعوا بوده و که شکایت اینجانب نسبت به اداره کل رد شده است.
و دادنامه فقط به اداره کمیسیون ماده 5 ابلاغ شده و ابلاغیه ای برای اداره کل راه و شهرسازی صادر نشده است
حال با توجه به این که شکایت متوجه اداره کل نبوده و شکایت نسبت به اداره کل رد شده و کمیسیون هم در مهلت 20 روزه اعتراضی ثبت نکرده و گواهی قطعیت رای صادر شده اداره کل از رای صادر شده ابراز بی اطلاعی میکند.
و شفاها به اینجانب اعلام کرده که قصد دارند موضوع عدم ابلاغ رای به آنها را از طریق رئیس دیوان پیگیری کند.
آیا این کار شعبه دیوان با وجود این که اداره کل طرف شکایت بوده ولی شکایت متوجه اداره کل نبوده و و رای به اداره کل ابلاغ نشده غیر قانونی است؟
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از شعبه پیگیری کنند محاله ابلاغ نشده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به توضیحات بیشتر شما در خصوص اصل پرونده به وکیل است، بهتر است تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دادنامه به خواهان و خوانده ابلاغ گردد
و مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ است