مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حالت ایست

من در حال گذر از خیابان بودم بعد از ایست یک ماشین از پشت سر من نتونست کنترل کنه از مسیر منحرف شد وارد لاین روبرو شد از روبرو با سمند برخورد کرد بعد تصادف شدید ماشین تصادفی بمن که ایستادم خورد افسر راهنمایی منو مقصر کرد چیکار باید بکنم چون هرکسی اومد گفت مقصر ماشینی هست که از پشت سبقت گرفته و منحرف شده
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.