مشاوره حقوقی رایگان - ارث والدین از فرزند فوت شده

پدری به علت بیماری در حال فوت است آیا با دستنوشته (اقرارنامه عدم دریافت ارث از فرزندشان) عادی میشود به پدر و مادرش پس از فوت ارثیه نداد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر امکان محرومیت وراث از ارث وجود ندارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در قالب وصیت می‌توان کارهایی را انجام داد ولی اینکه کلا ذکر به فلان کس چیزی از اموال من نرسد تاثیر حقوقی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانون ارث قوانین امرانه‌ای دارد که غیر قابل تغییر است و مربوط به بعد از فوت مورث است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر نمی توانید مگر اینکه صلحنامه یا وصیت نامه رسمی تنظیم شود.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام کسی از ورثه را نمی‌توان از ارث محروم کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ این امر امکان‌پذیر نمی‌باشد.
اساساً در قانون محروم شدن از ارث عنوان نشده است.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. خیر. ارث، از قواعد آمره است. این بدان معنا است که هر گونه توافقی، بر خلاف آن، محکوم به بطلان است.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بعداز انحصار وراثت وتقسیم ارث می‌توانند صلح یاهبه کنند