مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده موتور و نمایندگی موتور سیکلت ...

سلام وقت بخیر
من تاریخ1402/12/27 یک موتور سیکلت مدل 1403 از فروشنده موتور سیکلت خریدم به صورت اقساط که 23 میلیون نقد دادم و بقیه هم تا 10 ماه 5 میلیون قراره که هر ماه پول بدم جمعا73 میلیون
مشکل من این هست که از وقتی که این موتور رو خریدم مدام فیوز میسوزوند و مشکل داشت
و خود فروشنده هم حتی به من اطلاع نداد که وقتی 350کیلومتر شد ببرم نمایندگی تا به صورت رایگان برام تعویض کنه روغنش رو این به کنار
کارت سوخت و مدرک موتور و کارت موتور هم ندارم و حتی کارت گارانتی موتور سیکلت رو بهم ندادن
من وقتی که به 1,000کیلومتر رسید موتور رو بردم نمایندگی ... داخل اصفهان (نمایندگی ....) تا به الان1,300میلیون از من فقط به عنوان بیعانه گرفتند و به صورت آزاد این مبلغ رو با من حساب کردن این که چقدر دیگه از من بگیرند خدا می‌دونه
من میخاستم بدونم که این فروشنده موتور که به من کارت گارانتی نداده و بهم هیچی نگفته که روغن موتور رو باید ببرم نمایندگی عوض کنم و حتی کارت گارانتی هم بهم ندادن میتونم ازشون شکایت کنم و تمامی هزینه نمایندگی رو خود فروشنده بده؟
ممنون میشم که راهنمایی کنید واقعا دردسر شده برام و نمی‌دونم که از کجا باید شروع کنم و چگونه شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تامین دلیل انجام دهید و مطابق قرارداد اقدام کنید و اگر قصوری انجام شده خسارات خود را مطالبه کنید