مشاوره حقوقی رایگان - خیار عیب

با سلام بنده موتور سیکلتی را خریداری کردم. موقع خرید صدایی از عقب موتور سیکلت میشنیدیم که به گفته خریدار از چرخش بود و با هزینه خیلی کم مشکل حل میشد.کارشناس هم همراه من بود.بعد از تحویل موتور پیگیر صدا شدم و فهمیدم از گیربکس هستش و هزینه سنگینی دارد. اینجا چه شکایتی مطرح هست؟ مبلغی از قرارداد رو چک دادم پاس نکنم مشکلی پیش میاد؟خریدار در مبایعه نامه نوشته بود که صحیح و سالم تحویل خریدار شد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه شما بعد از انعقاد قرارداد و با وجود کارشناس در پی ایرادات موتور افتادید و ذیل جمله صحیح و سالم تحویل گرفتید را امضاء کردید و تنها به گفته فروشنده اکتفا کردید فلذا شما طبق قرارداد مکلف به پرداخت ثمن معامله هستید مگر اینکه در همان قرارداد شرط خیار دیگری عنوان شده باشد که شما طبق آن خیار میتوانید معامله را فسخ کنید و پول خود را مسترد کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اظهارنامه فسخ و بعد دادخواست فسخ و دستور موقت مبنی بر عدم پرداخت چک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.