مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک

با سلام بنده فروشنده هستم ماشینم رو برج 11 فروختم و وکالت 1 ماهه دادم به خریدار برای تعویض پلاک منتها خریدار بنا به دلایلی اینکار رو انجام نداده و ضمن اینکه 4 خلافی رو هم با پلاک من بعد از اتمام وکالت با پلاک من به ثبت رسونده و پلاک هام دستشه
الان به نظرتون من دوباره بهش وکالت بدم با وجود خلافی ها و اینکه اصرار به این داره که حتما وکالت بهش بدم ؟ و اینکه چجوری باید خلافی هارو صاف کنم و پولش رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام وکالت بدهید مشکلی ندارد. برای تعویض پلاک باید خلافی ها پرداخت شود نگران نباشید