مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن مهلت وکالت تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز.من 6 شهریور یه معامله ماشین انجام دادم ال 90 رو دادم ساندرو گرفتم. یه وکالت 15 روزه بین مون انجام شد برای تعویض پلاک. روز 21 شهریور آخرین روز بود که من روز 20 شهریور اقدام کردم برای احراز کد پستی ولی ساعت 3عصر روز 21 شهریور احراز کد پستی انجام شد که عملا وکالت دیروز که 21 شهریور وکالت تمام شد من برا امروز 22 شهریور نوبت تعویض پلاک گرفتم آیا با توجه به اینکه دیروز وکالت به اتمام رسیده می تونم امروز پلاکم رو عوض کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر وکالت تمام بشه چنین امکانی وجود ندارد.
می توانید از فروشنده بخواهید در مرکز تعویض پلاک حاضر شده و نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.
یا اینکه مجدد باید وکالت بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر یا وکالت را تمدید نمایید ویا به اتفاق فروشنده اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مهلت وکالتنامه تمام شده است فرقی بین یک یک روز یا یک هفته نیست می‌بست از طریق حقوقی اقدام کنید اگر هم با طرف مقابل توافق کنید وی بهتر است که وکالت تعویض پلاک مجدد به شما دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که وکالتنامه خود را مجددا تمدید و اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست در مهلت مقرر اقدام نمایید لذا می‌توانید مجدد وکالت‌نامه اخذ نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

سلام
خیر دیگه امکانش نیست باید وکالت رو تمدید کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت وکالت‌نامه تموم شده باید مالک خودرو را در هنگام تعویض پلاک به همراه خود ببرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر مجدداً تفویض وکالت را تمدید نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت تمام بشه چنین امکانی وجود ندارد.