مشاوره حقوقی رایگان - وام مضاربه

وام مضاربه رو میشه تا موعدش برسه خرد خرد داد ؟

پاسخ ها :

پرداخت وام مضاربه وام مضاربه وام

سوالات مرتبط

وام مضاربه بانک سپه
با سلام.. بنده 12 بهمن سال 99 ضامن وام مضاربه به ارزش 10 میلیون تومان شدم (با چک)حال وام گیرنده قصد پرداخت وام را ندارد میخوستم بدونم خودم(ضامن)در صورت تسویه میتونم مبلغ وام رو با شکایت از وام گیرنده ...
سود وام بانکی
مبلغ 29میلیارد وام مضاربه دای با سود 4 درصد یکساله میخواستم ببینم چقدر باید سود بدم...
دیرکرد پرداخت وام مضاربه ای
سلام وقت بخیر من یک سال قبل یک وام 75 میلیونی مضاربه ای از بانک رسالت گرفتم ک 6 ماهه باید پرداخت میکردم نزدیک 7 ماه هست ک از موعد پرداخت گذشته و تمدید هم نکردم سود وام و جریمه ب چ صورت حساب میشه گف...
مصادره ملک بابت وام
وام به صورت مضاربه یکساله به صورت تسویه هر سه ماه از بانک گرفتم سند در رهن بانک است الان دو قسط عقب افتاده بانک میتونه ملک مصادره کنه همش تهدید به مصادره دارن...
وام مضاربه
با سلام. من وام مضاربه ای به مبلغ 30ملیون دریافت کردم. که با سودش باید 35 ملیون چهارصد واریز کنم. الان زمان تسویه فرا رسیده اما من 1 ماهه دیگر پولم جور می‌شود. میخواستم بدونم آیا باید سود دیرکرد...