مشاوره حقوقی رایگان - صلح مشروط

سلام پدرم چهار سال پیش قبل از فوتشون تمام اموالش را به طور مساوی بین فرزندانش به صورت صلح مشروط تقسیم کرد. زمین مزروعی فقط یک سند اصلی دارد و چون پدرم از روحیات یکی از پسران اطلاع داشت 3 هکتار زمین از این پلاک اصلی با استفاده از ماده 147 و 148 سند قطعی به نام وی زد. برادرم نظر به این دارد که من سهم شما را قبول دارم ولی مکانیت زمینها را نه و باید دوباره تقسیم کنیم چون زمین پدرم یک بخش قابل کشت و بخش دیگر کشت در آن دشوار است و او میگوید علاوه بر زمینی که به من داده شده من در زمینهایی که شما از پدربزرگ به ارث میبرید سهیم هستم. (پدرم به مساحت 8 هکتار از پدرشان به ارث برده که در صلح مشروط همسایگان زمین ذکر نشده) حالا برادرم میگوید من سهم شما را قبول دارم و محل استقرار زمین باید دوباره بین خواهران و برادران تقسیم شود حالا چطور میتوانیم این مشکل را حل کنیم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ایشان اگر ادعایی دارند باید در دادگاه مطرح کنند شما لازم نیست کاری انجام دهید