مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی پیش دبستانی غیر دولتی در اهواز

با سلام و خسته نباشید حدود یک سال پیش حساب پیش دبستانی غیر دولتی در اهواز مسدود شده و با پیگیری از بانک شعبه اهواز متوجه شدیم که با کد واکنش سریع و به جرم پولشویی و نقل و انتقال پول مشکوک مسدود شده در صورتی که این مبلغ موجود در حساب شهریه واریزی دانش آموزان است با تماس با بانک ملی تهران به ما گفتند که اشتباه در مسدودی حساب شما صورت گرفته ولی همچنان حساب مسدود هست و ما در پرداخت حق الزحمه پرسنل عاجز هستیم خواهشمند هستیم راهنمایی جهت رفع مسدودی حساب بفرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اشتباها مسدود شده باشد می‌توانید بنا به قانون مسئولیت مدنی مطالبه کلیه خسارات بر علیه متخلف نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا از طریق بانک پیگیری کنید به شعبه سرپرستی استان سر بزنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه مسدود کننده پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع توقیف کننده موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا علت مسدودی برررسی شود تا اقدام شایسته صورت گیرد