مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام 6 ماه پیش با زوجه عقد دایم بسته ام و بعد از مدتی متوجه شدم ایشان بیماری صرع و ناراحتی روحی و روانی دارد. ضمنا رابطه زناشویی هم داشته ایم.
1- آیا بیماری صرع و روحی روانی قبل از عقد که بما نگفته اند موجب فسخ نکاح میباشد؟
2- آیا در فسخ نکاح ، مهریه به زوج تعلق میگیرد یا نه؟
ممنونم.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اینکه بیماری روحی و روانی باشد به نظر بستگی به نوع بیماری و میزان آن دارد وحتی در خصوص صرع هم اینگونه است.قدم اول باید این موضوعات را روشن نمود.در صورت تمایل تماس بگیرید.09128889189