مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع زوج

همسر من شکایت فسخ نکاح مطرح کرده در صورتی که من نمیدانستم که بیماری صرع دارم و قبل از عقد به ایشان گفته بودم که من بعضی وقتها به بعضی غذاها حساسم حالم بد میشه وقتی بخورم ولی خوراکی شیرینی بخورم حالم خوب میشه تا اینکه سه ماه پیش من حالم بد شد و تشنج کردم و باهم رفتیم دکتر گفت صرع داری و قرص داد گفت چیز خاصی نیست و قابل کنترله ولی الان میگه که به من نگفتی دروغ گفتی آیا شکایت فسخ نکاح ایشان قبول میشود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام خدمت شما پس چرا وکلا میگویند که امکانش هست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بسته به نظر قاضی و پزشک قانونی ودلایل مدارک زوجه دارد که قاضی فسخ نکاح را قبول کند

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام شما نامه دكتر داريد و راحت ميشه مشخص كرد كه ٣ماه پيش متوجه اين بيماري شديد سابقه بيماريتون مشخصه و براي اثبات اينكه هنگام عقد يا قبل از اون صرع داشتيد با همسرتونه با پيگيري دقيق قانوني ميتونه قانونا حق با شما باشه