مشاوره حقوقی رایگان - فروش پیش فروش خودرو

با سلام
بنده 8 ماه پیش حواله ماشین ایران خودرو بمبلغ 23/500/000 تومان به شخصی فروختم و در بنگاه ماشین به عنوان فروشنده امضا نمودم که هر موقع کارتکس ماشین اومد خریدار ما به التفاوت مبلغ رو واریز کنه و موقع دریافت ماشین بنده ( فروشنده ) موظفم اسناد و ... بنام خریدار بزنم و در صورتی که تاخیر کنم روزی 100/000 تومان جریمه شم.

متاسفانه بعد اینکه در بنگاه امضا نمودیم خریدار مبلغ فروش حواله ( 23/500/000 ت ) رو پرداخت نکرد

آیا میتونم خودم ما به التفاوت ایران خودرو رو پرداخت کنم و ماشین رو تحویل بگیرم؟
یا اینکه باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. معامله صورت گرفته است. ابتدا الزام خریدار به پرداخت وجه را بخواهید.
اگر هم شرط فسخ گذاشته اید میتوانید از دادگاه فسخ معامله به علت عدم پرداخت ثمن را بخواهید