مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت متوفی

با سلام. مادر من فوت شدن من و پدرم ورثه ایشون بودیم بعد از مدتی پدرم ازدواج کردند و سال گذشته پدرم هم فوت شدند با توجه به این که همسر پدرم مهریه شون رو اجرا گداشتن و پدرم دارایی نداشتن که مهریه شون رو بدن. من میتونم سهام عدالت مادرم رو دریافت کنم یا به این خانوم هم به واسطه پدرم ارث میرسه

پاسخ ها :

یک وکیل

سهام به ورثه حين فوت متوفي
( شما و پدرتان) ميرسه
در حال حاضر شماو همسر پدرتان البته به قدر سهم الارثي كه از همسر فوت شده مي برد
تعلق ميگيرد