مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام،یکی از دوستان بنده ب مدت9سال با ی دختر اشنا بوده برای ازدواج همدیگرم میخاستن بکارت دخترم ب اختیار خودش میده خیلی رابطه صمیمی داشتن خانواده ها هم درجریان بوده الان دختره زده زیر همچی پسر میتونه ادعا شرف و حیثیت کنه؟ دختره هم تا الان چندین بار قطع رابطه کرده و باز برگشته الان پسر میترسه ک دختر باز بعد مدتها دیگ باز پیداش بشه، میتونه دختره رو از طریق دادگاه بگیره؟ عقد کنه؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دوست عزیز اعاده حیثیت و شرف صرفا در افترا و نشر اکاذیب آن هم پس اثبات بی گناهی شخص ممکن است. ازدواج زوری و از طریق دادگاه هم نداریم.