مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر بنده با دو...س..ت د..خ..ت..رم بودم خونشون که باباش میرسه بعد زنگ میزنه کلانتری میاد منو میبرن بعدشم دادسرا بعد توی دادسرا قاضی پرسید رابطه داشتید گفتیم ن به دختره هم گفتند ک پشیمون هستی گفت ن بعد از منم پرسیدن گفتم ن بعد منو دتد زندان بصورت موقت و اینکه من ((سربازم))توی مرخصی و لباس شخصی بودم خلاصه تو زندان بووم ک رضایت داد ازاد شدم بعدش اینکه ی ابلاغ اومد برام جزایی سابق منو می خواد بده زندان ؟؟ این مال برج پنج 1402 هست

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر رضایت گرفته اید پس مشکلتان حل شده است و بحث زندان برای موضوع یا جرم دیگری است که مرتکب شده اید.