مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری جهت حضور در شورای حل اختلاف

سلام و عرض ادب
با وکالت محضری از طرف خانم که به علت مشکل جسمی قادر به حرکت نمی باشد، می توانم در شورای حل اختلاف به دنبال ابلاغیه آن شورا در خصوص مطالبه حق الوکاله از شاکی که محکوم شده است حضور یابم.
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکیل دادگستری نباشید خیر

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

خیر، تنها وکیل دادگستری میتواند با وکالت از فردی در دادگاه حضور یابد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام مراجع قضایی خیر فقط خود شخص یا از طریق وکیل دادگستری
تماس بگیرید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام خیر فقط باید وکیل دادگستری انتخاب شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا نمیپذیرند چون وکالت مدنی است هرچند امکان همکاری وجود دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر نیاز به وکیل دادگستری خواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم یا خود باید حضور داشته باشم و یا وکیل ایشان