مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک ثمن‌ معامله فسخ شده

با سلام و خداقوت
دستگاه کارگاهی خریداری نموده پس از چند روز به دلیل صدای زیاد دستگاه را پس داده و مبلغی را به عنوان ضرر و زیان پرداخت نموده ام .فروشنده به صورت کتبی متعهد شد چک های بنده را از بازار جمع آوری و پس دهد. متاسفانه پس از گذشت 20 روز چک ها را پس نمی‌دهد.
چگونه میتوانم چک هایم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

ابتدا اظهارنامه بدهید سپس شکایت استرداد چک کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام جهت یاداوری عواقب به فروشنده اظهارنامه ارسال کنید و در غیر اینصورت له استناد تعهد کتبی ایشان دادخواست استرداد چک مطرح کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
دادخواست الزام به استرداد چک بدین و تعهدنامه اش را به عنوان مستند ضمیمه کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست حقوقی اقامه نمایید
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه استرداد چک ها را مطالبه نمایید چنانچه توجهی نشد دادخواست استرداد مطرح شود