مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام و عرض ادب
من حدود 6 ماه قبل اظهار نامه ای مبنی بر عزل وکیل برای خانمی که در پرونده اداره کار وکیل من بودند ارسال کردم. موضوع اظهار نامه اظهار رسمی مبنی بر عزل وکیل هست .
در متن اظهار نامه نوشتم که : شما مطابق قرارداد فلان وکیل من هستید و از امروز از شما درخواست مینمایم از هرگونه اقدام قضایی و قانونی (مطابق با حدود و اختیاراتتان در قرارداد مذکور) خودداری نمایید و اینجانب هیچ اقدام قانونی و قضایی را از طرف شما قانونی و نافذ نمی‌دانم.
آیا این اظهارنامه برای عزل وکیل کافیست یا اینکه در متن اظهار نامه می‌بایست مطلب دیگری نیز مینوشتم؟ اگر مطلبی لازم است چطور می‌شود به اظهار نامه اضافه کرد ؟ اظهارنامه ی دیگری ارسال کنم یا امکانپذیر است به همین اظهار نامه مطلبی اضافه کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اظهارنامه دقیق تر ارسال با جزییات ارسال کنید