مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مدارک موتور

سلام. بنده موتوری خریداری کردم
صاحب قبلی آن بعد از خرید موتور. نه کارت موتور گرفته نه بیمه کرده
فقط برگه خرید موتور از فروشگاه را داشت که موتور و پلاک موتور در ان ثبت شده بود
مدل موتور 87 میباشد
الان بنده باید چه کاری انجام بدم تا بتوانم کارت موتور و بیمه و پلاک جدید بگیرم

پاسخ ها :

دریافت مدارک موتور سیکلت کارت موتور سیکلت بیمه موتور سیکلت پلاک موتور سیکلت خرید و فروش موتور سیکلت موتور سیکلت