مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت برای اجرای احکام کیفری

سلام خدمت وکلای محترم من یه پرونده آدم ربایی داشتم بعد دوسال تعلیقش کرد تجدید نظر زدن بعد برای من اجرای احکام اومده وقت نظارت برای فردا است همون موقع حکم را میدهند یا طول میکشد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وقت نظارت مربوط به شعبه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه رسیدگی تحقیقات مقدماتی پرونده دارد اگر آماده برای صدور رای باشد فردا رای خواهند داد در غیر این صورت رسیدگی ماهوی ادامه خواهد داشت

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، وقت نظارت الزاما ارتباطی با صدور رای ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مربوط به روند داخلی شعبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر منتظر باشید به شما ابلاغ می‌شود از طریق ثنا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معلوم نیست و مدت زمان مشخصی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام، وقت نظارت برای دادگاهه و ممکنه روز آخر تمدید بشه، لزوما حکم را روز آخر نمیدن

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اجرای احکام که حکم صادر نمیکند،حکم را اجرا میکند