مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو مشاعات ساختمان

سلام و خسته نباشید خدمت شما
ما در ساختمان 6 طبقه 6 واحد زندگی می‌کنیم
همه ساختمان پارکینگ دارند به جز ما و ما از مشاعات استفاده می‌کنیم و اونی که ما واحد ازشون خریدیم با توافق همسایگان برای ما گوشه حیاط به طور پارکینگ در آورده گوشه ترین قسمت حیاط
متاسفانه یکی از همسایگان با ما به مشکل برخورده و داره اذیت میکند
و ادعا میکنه که نمیگذارد ما پارک کنیم
الان سوالم این هست با توجه به اینی که همه همسایگان پارکینگ دارند و فقط ما پارکینگ نداریم آیا میتونم جلوی استفاده ما رو از مشاعات بگیرند و این که مالک اصلی خونه که این زمین ارث پدریش بوده که ساخته هنوز توی این ساختمان زندگی میکند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مشاعات است باید رعایت خال بقیه صورت گرفته شود اما نمیتوان مانع استفاده از مشاعات گردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استفاده از قسمت‌های مشاع ساختمان نیازمند رضایت تمام مالکین است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

اگر پارکینگ نداشته باشید حسب سند بله

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، استفاده اختصاصی از قسمت های مشاع ساختمان فقط در صورت رضایت و توافق سایرین امکان پذیر است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام ، تصرف در مشاعات ساختمان نیاز به رضایت همه واحدها دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استفاده از فضای مشاعات ساختمان بایستی با رضایت تمام مالکین ساختمان صورت گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مشاعات متعلق به همه است و نمیتوان استفاده اختصاصی نمود مگر با اذن دیگران

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله استفاده از قسمت‌های مشاع ساختمان نیازمند رضایت تمام مالکین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما نمی توانید خودرو خود را در حیاط
پارک نمایید مگر با موافقت تمام ‌مالکان

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق سند مالکیت شما مجاز در تصرف هستید و در صورتی پارکینگ ندارید، استفاده ممنوع است مگر به اذن مالکین پارکینگ اختصاصی و چنانچه محوطه مشاع است و کسی در سندش مالک نیست، حق استفاده دارید و منع از این حق جرم است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه پارکینگ مشاعی باشد شما هم حق استفاده خواهید داشت و امکان ممانعت و مزاحمت توسط سایرین وجود ندارد