مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با نظامی

سلام من یک دخترم خواستگار نظامی دارم داداشم و بابام سابقه زندان به خاطر سرقت دارند و خودش درجریان هست آیا سازمان گیر میدهد؟ قبلا رابطه داشتم با یکی به نظر شما پرینت پیامک گرفته میشود؟ اگر انتقال مالکیت بدهم چی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست ایشان از ارگان مربوطه پیگیری نمایند بعضی از ارگان‌ها محدودیت‌هایی دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه در هر صورت یه دین می‌باشد که جز با بخشش زوجه از بین نمی‌رود در هر صورت می‌بایست پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر می‌رسد اما در هر صورت بستگی به گزینش دستگاه نظامی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جای نگرانی نیست برای شما اگر طرف خودش میلش به ازدواج باشد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بخواهد ازدواج کند منعی ندارد مگر دنبال بهانه باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به هسته گزینش ارگان مربوطه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است که از طریق سازمان مربوطه، این موضوع را جویا شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمیتوان نظر داد بستگی به نظر ارگان استخدام کننده دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نظامی که شما را به پادگان و بازجویی نمی برد، لذا قصد دارید صرفنظر ازگذشته، عشق و زندگی را در کنار هم تجربه کنید و سوال و جواب و تفتیش و ترس معنایی ندارد و چنانچه این موضوعات باشد بهتر است همین الان صرفنظر کنید