مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال ربوده شده

سلام خسته نباشید من ابان ماه سال قبل 1000 دلار از خانمی گرفتم و قراردادی نوشتیم که من با اون پول تا برج 3 سال 99 خرید و فروش مواد کشاورزی انجام دهم . در قرارداد کافه خیارات اسقاط شده است . و هر دو نسخه قرارداد هم در دست خود من است . این خانم هم پول ها را در داخل ماشین من به من نقدا تحویل دادنو هیچ شاهدی هم نبود .
الان ایشون قبل از سررسید موعد قرارداد برای من اظهارنامه فرستادن با موضوع استرداد اموال ربوده شده و در اون نوشته که من به واهی خودم رو فرد تاجری معرفی کردم ولی در واقع نیستم و دروغ گفته ام در حالی که چنین نبوده . من چیکار باید انجام دهم و ایشان میتواند کیفری از من شکایت کند ؟ پول ها هم نیستند الان که من مسترد کنم . و به خاطر کرونا هم نتونستم مواد کشاورزی بخرم و خرج کردم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

موضوع وصف مجرمانه ندارد ، صرفا از طریق حقوقی قابل پیگیری است.