مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب سرقت

باسلام .قبل از نوروز باطری ماشینم به سرقت رفت بعد از دو روز سارق دستگیر شد و در کلانتری اعتراف به سرقت 8 باطری کرده بود و من مثل بقیه در کلانتری از او شکایت کردم اکنون بعد از یک ماه حکم منع قرار تعقیب وی را زدند و گفتند به دلیل این که از بازسازی صحنه جرم استنکاف زده و به دلیل این که شاکی شاهد وادله کافی ندارد قرار منع تعقیب وی صادر می شود در صورتی که سارق در کلانتری اعتراف نموده و چندین آچار ریز و درشت از او ضبط شده حالا به نظرتان در اعتراض چگونه می توانم حقم را بگیرم؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی نسبت به قرار صادره اعتراض کنید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قرار منع تعقیب صادره نیازمند بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به قرار صادره با مستندات و دلایل محکم اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی اگر باقی است می‌توانید نسبت به قرار صادره اعتراض بزنید و دفاعیات خود را مطرح نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای نوشتن لایحه اعتراضی دقیق، پیشنهاد میشود به دفتر یک وکیل دادگستری مراجعه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به قرار صادره اعتراض نمایید
و با توجه به دلایل و مستندات موجود در پرونده لایحه دقیق تنطیم و ارائه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی نسبت به قرار صادره اعتراض کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید