مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل 8 گرم شیشه

سلام
خانم بنده رو حدود 6 سال قبل در فرودگاه مهرآباد با 8 گرم شیشه گرفتند و به خاطر شرایط بیماری فرزندم با جواز کسب خودم آزاد شد.اما بعد از چند وقت ثنا وقت دادگاه مقرر کرد و بعد حساب بانکی من و سیم کارت و ماشین من توقیف شده. مجازات حمل 8 گرم شیشه چقدر است؟ لطفا راهنمایی کنید.سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات نقدی آن 20 تا 55 میلیون تومان است و
پنج تا هشت سال حبس و سی تا 74 ضربه شلاق

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بین 20 تا 55 میلیون تومان جزای نقدی ، حبس بین 5 تا 8 سال و شلاق تا 74 ضربه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس
شلاق
جریمه نقدی....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات آن جزای نقدی
شلاق
حبس

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به شرایط پرونده جزئیات آن و شرایط متهم دارد و به نظر و تشخیص قاضی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این جرم حبس، شلاق ‌و جزای نقدی می‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات حبس و جزانقدی و شلاق خواهد داشت
و میزان مجازات بستگی به شرایط پرونده و دفاعیات متهم دارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

حبس بالای 5 و زیر ده سال دارد. 60 تا 70 تومن هم جریمه‌.
باید ایشان را جهت رفع توقیف معرفی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بین 20 تا 55 میلیون تومان جزای نقدی ، حبس بین 5 تا 8 سال و شلاق تا 74 ضربه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تولید شیشه تا اندازه پنج سانتی گرم: جریمه نقدی و 20 تا 50 ضربه شلاق. تولید بین پنج سانتی گرم تا یک گرم شیشه: جریمه نقدی و 30 تا 70 ضربه شلاق. تولید بین یک تا چهار گرم: جریمه نقدی، تا پنج سال حبس و 30 تا 70 ضربه شلاق. تولید شیشه بین چهار تا پانزده گرم: جریمه نقدی، پنج تا هشت سال حبس و 74 ضربه شلاق.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

احتمالا به شما بعنوان ضامن جهت حضوراعلام شده وشما ایشان را حاضرننموده اید