مشاوره حقوقی رایگان - تعیین کارشناسی برای تعیین خسارت چه زمان انجام میشند؟

باسلام و درود، سوال بنده این بود که بنده شاکی پرونده کیفری هستم که پرونده کیفری نزد دادستان میباشد و پرونده ی حقوقی بابت درخواست مطالبه و خسارت به دیوان عالی کشور ارسال شد و دیوان عالی هم مرجع صالح را برای رسیدگی حل اختلاف کرد و تعیین شد، حالا میخوام بدونم تا زمانی که متهم محکومیتش صادر نشه ( که البته ناگفته نماند اتهام وی اثبات شده ) کارشناس برای خسارت بنده بعد از محکومیت متهم انجام میشود یا قبل از محکومیت؟ آیا بنده باید کاری انجام دهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

میزان خسارت وارده توسط کارشناس در ابتدای دادرسی باید انجام شود تا خواسته شما در دعوی حقوقی مشخص شود...... کارشناس فقط میزان خسارت را تعیین می کند و این دادگاه است که مشخص می نماید چه کسی خسارت را وارد کرده