مشاوره حقوقی رایگان - مبلغی را برای تنظیم سند و تخلیه حیاط نگهداشته

با سلام اینجانب ملکی را به قیمت دو میلیارد ودوست و پنجاه میلیون تومان به صورت اقساطی خریداری کردم قسط آخر چک به مبلغ سیصدو نود و هفت م دادم وتو قولنامه طی شده برابر با تنظیم سند وتخلیه حیاط. اما فروشنده حاضر به انتقال سند نشده حیاط را هم تحویل نداده وچک بنده را برگشت زده الان چکار کنم ممنون...

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما یک اظهارنامه جهت آمادگی برای پرداخت بدهی بدهید واگر اقدامی نکرد دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و سپس دادخواست الزام ثبت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما تعهدات خود را انجام داده و شکایت گنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تسلیم مبیع را مطرح نمایید
و ..