مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه زندان بدون مهر دادگاه اعتبار دارد

باسلام. من از داخل زندان وکالت دادم یک واحد اپارتمان در حال ساخت به شریکم که پیش فروش کنه برای تسویه حساب با بانک در وکالت نامه فقط پلاک ثبتی رو نوشته بودم ولی از طرف دادگاه ملزم شده بودم به دادن وکالت یک واحد به شریکم ولی ایشان کل ملک رو فروخته. اما من از بنام زدن سند امتناع کردم چون من کل ساختمون رو قصد فروش نداشتم. در ضمن وکالت نامه ای که از داخل زندان نوشته میشه بعد از مهر و امضای افسر نگهبان و رییس زندان می بایست از طرف اجرای احکام دادگاه مربوطه تایید گردد. تاریخ مبایعه نامه ای که در اژانس املاک تنظیم گردیده. یک ماه قبل از تایید وکالت نامه توسط اجرای احکام میباشد. ایا امکان داره مبایعه نامه که بنده رضایت نداشتم باطل کرد. و از شریکم که در قرارداد مشارکت ساخت بعد از تکمیل شدن ساختمان یک واحد از 4 واحد متعلق به ایشان میباشد. برای فروش مال غیر میتونم شکایت کنم چونکه با خریدار تبانی کرده. با دریافت یک چهارم ثمن معامله ملک رو تحویل خریدار داده نیازمند راهنمایی و همکاری میباشم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
در هر دو مورد بله با کمک وکیل مدافع امکانپذیر است