مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت، خیانت در امانت

باسلام خدمت وکلای گرانقدر
4 ماه پیش با فردی آشنا شدم که داماد یکی از هم محلی هام بود، بمن گفت که میخام وسایل خونه وارد کنم و بخاطر مالیات احتیاج به چندتا کارت دارم که پول هام رو انتقال بدم ، من هم بخاطر مشکل مالی که داشتم مجبور شدم حساب باز کنم و کارتم رو با سیم‌کارت بدم بهش،یه ماه بعدش حسابم مسدود شد،پیگیر شدم گفتن از دادستانی تهران بسته شده، منم بندرانزلی ساکن هستم،و بخاطر شرایط خیلی بدی که دارم نمیتونم برم تهران آیا میشه کاری کرد که از همین شهر خودم پیگیر بشم،توروخدا راهنماییم کنین چه خاکی بریزم تو سرم،دوتا بچه دارم نمیتونم برم ،خدا خانوادتون رو حفظ کنه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه همانطور که اسم این جرم پیداست خیانت در امانت را زمانی می‌توان متصور شد که امانت وجود داشته باشد البته ارکان جرم خیانت در امانت وجود داشته باشد در غیر این صورت خیانت در امانت منتفی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو قسمت معاضدت قضایی داخل دادگستری بندر انزلی از وکلای آنجا کمک بگیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بهتر است وکیل بگیرید احتمال طرح شکایت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لاجرم بایستی به شهر تهران برای پیگیری پرونده خود مراجعه نمائید یا از وکلای مستقر در شهر تهران بهره‌مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورأ به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
با شرایط خاصی می توانید از شخص گیرنده کارت شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

یکی از وکلای تهران رو انتخاب کنید تا در دادسرای تهران پیگیر پرونده تون باشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید

ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام الزاما در دادگاه تهران باید پیگیر پرونده خود باشید واز کمک وکیل بهره مند شوید