مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مزاحم تلفنی

سلام علیکم . از دیشب در داخل پیام رسان ایتا یک نفر یا آیدی بطور ناشناس شروع کرده به تهدید و پیام زشت و ناسزا به خودم و خانواده ام عکس های مبتذل میفرستن .چکار باید بکنم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت در خصوص تهدید،توهین و مزاحمت مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت شکایت کیفری مزاحمت و توهین مطرح کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

طرح شکایت بفرمایید و امکان پیگیری هست
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری مزاحمت و توهین مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام شکایت کیفری مطرح کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و طرح شکایت مرتبط

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. قابلیت طرح شکایت دارد
اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

علیرضا ترحیب

علیرضا ترحیب :

سلام، قابل پیگیری از طریق شکایت با اتهام توهین و تهدید و ایجاد مزاحت می باشد و با ارجاع امر به پلیس فتا از طریق دادسرا امکان شناسایی و تحت پیگرد قرار گرفتن شخص مزاحم وجود دارد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام با گرفتن اسکرین شکایت کیفری خود را مطرح نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

بر اساس ماده 641 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی، هر فردی که به وسیله ی تلفن یا سایر وسایل مخابراتی مزاحم افرادی دیگر شود و این مزاحمت موجب سلب آسایش و آرامش از دیگری شود به حبس یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.

هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد و سوء نیت ارتباط دیگری را مختل کند، برای بار نخست پس از کشف، ارتباط تلفنی او به مدت یک هفته همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه‌های مربوطه خواهد بود، و در صورت تکرار این مزاحمت و خطا، ارتباط تلفنی او به مدت سه ماه قطع شده، و برای تجدید ارتباط برای تلفن خود مستلزم پرداخت هزینه و خسارت های تعیین شده می باشد، و اگر این مزاحمت تلفنی برای بار سوم اتفاق بیفتد این بار به کلی ارتباط تلفنی او قطع می شود و تمام منصوبات تلفنی را از مشتری گرفته و او را از حق تلفن داشتن محروم خواهند کرد.

اما در صورتی که این مزاحمت های تلفنی به این صورت باشد که شخص مزاحم علاوه بر ایجاد مزاحمت برای گیرنده پیام، او یا بستگان او را تهدید به قتل و یا ضرر های نفسی و شرعی کند طبق ماده 699 به مجازات 74 ضربه شلاق یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. لذا با مراجعه به مخابرات پیگیری و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت و پیگیر باشید.