مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن در مورد غصب پارکینگ

سلام بنده دریک ساختمان 7 واحدی 20 سال ساخت هستم 8 سال یک واحد را خریدم و سازنده که 5 واحد داره هیچ وقت جانمایی انباری و پارکینگ را بعد بارها درخواست به من نداده و سرخود پارکینگ 5 واحد من را به مالک دیگری داده و جای دیگری را به من داده بعد 8 سال فهمیدم جای پارکینگ و انباری بنده که در جانمایی شهرداری هست کجاست اکنون شکایت کرده که من پارکینگ7 را غصب کرده ام درصورتی که از ابتدا انباری و پارکینگ را خودشان به من داده اند و هیچ کدام مال خودم نبوده حالا چگونه ثابت کنم همه چی دست خودشان بوده باتوجه به 5 واحدی که دارن و از اول خودشان همه چیز را جابجا کرده و به نفع خود چیدمان کرده اند با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد اسنادی که دال بر مشخص نمودن پارکینگ توسط شاکی می‌باشد در مقام دفاع از خود استفاده نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مطالب فوق را مطرح کنید .
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرقبلا ازآن استفاده می کرده اید طی دادخواستی با ارجاع به کارشناس وشهادت شهود واستعلام ازاداره ثبت اسنادممکن است