مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در نامزدی

سلام
دختر و پسری نامزد هستند ولی دختر ناراضی است و میخواهد دادخواست طلاق بدهد ولی پسر نمیخواهد طلاق دهد
آیا در صورت ناراضی بودن پسر به طلاق دختر میتواند طلاق بگیرد و آیا قانونی وجود دارد که در صورت ناراضی بودن مرد به طلاق کاری کند که وقتی دختر طلاق گرفت برای ازدواج بعدی دختر مشکل ایجاد کند.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما دارای اشکال است در دوران نامزدی زوجیتی وجود ندارد که طلاق انجام شود اگر در عقد یکدیگر هستید یعنی در حال حاضر زن و شوهر هستید اینکه در یک خانه زندگی می‌کنید یا خیر اهمیتی ندارد . حق طلاق در قانون ما با مرد است و رن برای گرفتن طلاق نیاز به دلایل قوی و محکم دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نامزدی نیاز به طلاق ندارد
می توانید ادامه ندهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

کار قد ی سخت و مشکل است
مشهد هستید درخدمتم جهت مشاوره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست طلاق یکطرفه توسط زوجه ، زوجه باید دلیل داشته باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
1- زوجه بدون دلیل شرعی یا قانونی نمی تواند طلاق بگیرد .
2- خیر
موفق باشید.

حسین خزانی سلطان احمدی

جناب آقای حسین خزانی سلطان احمدی :

دختر می تواند با بذل تمام یا قسمتی از مهریه و ارائه دلیل قانع کننده که از ادامه این وصلت، در عسر و حرج است درخواست طلاق کند.
در هر صورت طلاق فی نفسه برای ازدواج بعدی مشکل ساز نیست

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرمرد ناراضی باشد طلاق گرفتن دشواری شود