مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی مشاعات

با سلام ساختمان ما 7 واحد دارد که من یک واحد 100 متری دارم مالک دیگر ممتنع است و یکی دیگر از مالکین که 5 واحد دارد و برای بازسازی مشاعات و فروش واحدها و سود خودش به بنده فشار میاورد با توجه به اینکه هزینه های بازسازی در حال حاضر برایم مقدور نیست و سنگین است چه میتوانم انجام دهم ؟؟ البته شرایط ساختمان نرمال است اما انها میخواهد جهت زیبایی هزینه های جانبی زیادی انجام دهند ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در قسمت های مشاع رضایت همه مالکین لازم است و اکثریتی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رضایت تمام مالکین در جهت زیباسازی مشاعات لازم است و حتی اگر 1 نفر نیز ناراضی باشد نمی‌توان اقدامی صورت پذیرد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورتی که بازسازی ضروری نباشد الزامی به پذیرش ندارید .
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر ضرورت ندارد مسولیتی متوجه مستنکف نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه های جانبی و جهت زیبایی نیاز به موافقت تمام مالکان است

حسین خزانی سلطان احمدی

جناب آقای حسین خزانی سلطان احمدی :

در صورتی که وضعیت ساختمان به لحاظ ایمنی مشکلی نداشته باشد اجباری به هزینه نیست.