مشاوره حقوقی رایگان - رفع منع خدمات شناسنامه

باسلام خدمت وکلای گرامی شناسنامه پدر اینجانب منع خدمات بوده که دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت رای قطعی رو صادر کرده الان شناسنامه بابام رفع منع خدمات شده ولی از بچه هاش باز نشده باید دیوان دوباره شکایت کنم خواهش میکنم راهنمایی کنیم مگه به تبعه پدر نبایستی از ما هم رفع منع خدمات بشود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به همان مرجع مراجعه وتقاضای رفع منع خدمات برای بقیه کنید