مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی بیماری اعصاب و روان در نیروهای مسلح

باسلام از پرسنل نیروهای مسلح به مدت یک سال میباشد که به علت بیماری اعصاب روان در بیمارستان‌های مورد تایید و پزشک های مورد معتمد بستری و استعلاجی مستمر هستم و شرایط زندگی روزمره برای وی و خانواده ام سخت شده و تقاضای بازنشستگی داده ولی قبول نکرده اند آیا راه برای بازنشستگی دارد از طریق دیوان عدالت اداری ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است