مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد ماده 139

سلام 20 سال است که درسازمان سپاه درمناطق عملیاتی خدمت میکنم 51 سال سن دارم دارای مدارک کمیسیون پزشکی بنداعصاب وروان دارم به دلیل فشار روحی وروانی که برام پیش اومده ادامه خدمت برایم بسیارسخت است میخواهم بازنشست شوم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد ماده 139 بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری اعصاب و روان بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی