مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغی مفقودی چک

باسلام
یک فقره چک بابت حق الزحمه از مشتری دریافت نمودم چک در وجه حامل بوده و صادر کننده برای اینکه وجه چک را پرداخت نکند اعلام مفقودی نموده و صادر کننده در دادگاه ادعا مینماید که کسی که چک را بابت بدهی اش به من داده چک را پیدا کرده و انرا به من داده و من هم به مشتری دسترسی ندارم که به دادگاه بیارم و بگوید که از چه کسی گرفته و بنده هم هیچ رسید و مدرکی ندارم و دادگاه ادعای صادر کننده را قبول کرده برای اثبات راه چاره چیست؟ تشکر

پاسخ ها :

ولی اله رستمی

ولی اله رستمی :

باسلام، شما به وصف تجریدی بودن چک و این که چک در وجهحامل بوده و عدم قابل استناد بودن ایرادات بین دارنده با حسن نیّت و صادرکننده استناد فرمائید.