مشاوره حقوقی رایگان - سمت مدیر عاملی در یک شرکت

سلام من مدرک تحصیلی خودم رو در یک شرکت قرار دادم و سمت مدیر عاملی رو گرفتم ولی سهام دار نیستم و در متن قراردادم ذکر شده که بنده در ضر و زیان و منفعت هیچ چیزی شامل حال بنده نمیشود، آیا به مشکل بر میخورم یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام نوع شرکت ومیزان مسولیت دراساسنامه ذکر شده است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت دریافت پاسخ صحیح تر قرارداد خود را برای بررسی به شماره تماس وکیل ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
صد درصد در آینده مشکل ایجاد خواهد شد
شرط ذکر شده مبنی بر عدم مسئولیت شما ، در مقابل اشخاص ثالث قابلیت استناد ندارد
و ...

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بستگی به نوع شرکت و اساسنامه دارد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
نوع شرکت و متن اساسنامه بی تاثیر در این مسئله نمی باشد ،اما قید این شرط نمی‌تواند سالب مسئولیت مدیر عامل در برابر اشخاص ثالث باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله احتمال دارد در آینده دچار مشکل شوید.
اصولا مدیر عامل نسبت به امور شرکت مسئولیت دارد.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با توجه به شفاف نبودن موضوع برای بنده و وجود یکسری ابهامات صرفا برخی از اطلاعات کلی را ارائه می دهم که ممکن است مفید باشددرصورت نیاز تماس گرفته و وقت مشاوره بگیرید.

در ایران، روابط بین کارمند و کارفرما توسط قانون کار و سایر قوانین و مقررات مربوطه اداره می شود. قانون کار حداقل حقوق و مزایای کارگران، از جمله دستمزد، ساعات کار، مرخصی و شرایط ایمنی را تعیین می کند.

همچنین مقرراتی را برای خاتمه کار، اخراج و حل و فصل اختلافات ایجاد می کند.

مهم است که مفاد قرارداد تان را به دقت بررسی کنم .

همچنین مهم است که از حقوق خود به عنوان کارگر آگاه باشید و در صورت نقض آنها اقدام کنید.