مشاوره حقوقی رایگان - مرجع رسیدگی

باسلام وخسته نباشی بنده ازاستان گلستان هستم بنده به خاطر ابطال قولنامه که فتوکپی هست وخبری از اصلش نیست و طرف جعل کرده تقاضای ابطال قولنامه داده ایم زمین درمحل سکونت بنده هست طرفی هم که قولنامه جعل کرده وزمین رابه چندنفرفروخته اون سال درمحل سکونت بنده وجایی که زمین موردنظر واقع هست سکونت داشته الان دادگاه پرونده رابه شهر دیگه ای که آقایی که قولنامه راجعل کرده ارجاع داده ولی باز برگشت خورد الان پرونده رفته شورای حل اختلاف تجدیدنظر استان چقدرطول میکشد که تعیین تکلیف بشود و رای بدهند پر‌ونده کجا برگزار میشود شهر ما یا شهر اون آقا ولی زمین شهرماهست ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید تا پرونده را بخواند و نظر بدهد اینجوری به نتیجه نمی رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دعوای حقوقی در صلاحیت دادگاه محل وقوع ملک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه حقوقی محل وقوع ملک صالح به رسیدگی است