مشاوره حقوقی رایگان - سند به نام

سلام من یه موتور دارم با سند و برگه سبز و کارت قول نامه هم ندارم از فروشنده بعد موتور هم زیاد دست به دست شده و مشخص نیست الانم به کسی که سند به نامش هست دسترسی ندارم شمارش خاموشه آدرسش هم رفتم نبود باید چیکار کنم توجه داشته باشید قولنامه موجود نیست با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست اثبات مالکیت با شهود به دادگاه بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات وقوع بیع و تنظیم سند و فک پلاک را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون مبایعه‌نامه وجود ندارد باید ابتدا مالکیت شما احراز گردد
شما می بایست دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دادخواست اثبات عقدبیع والزام به تنظیم سند بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا مالکیت شما احراز شود در اینجا دادخواست اثبات بیع بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اثبات وقوع بیع و تعویض پلاک قابل طرح است