مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد و گرفتن وکالت کاری

من حقیر، سکته مغزی کردم چون جانباز جنگ تحمیلی هستم معمولا در روانپزشکی کرمان بستری هستم، ساکن عنبراباد جنوب کرمان منطقه محروم، من، وانت پیکان به نام خودم از نمایندگی جيرفت خریداری کردم صفرکیلومتر، رفتم منطقه ییلاق، حالم، بهتر شود، وقتی امدم، دیدم ماشینم نیست سوال کردم، گفتند فلانی، برده، خلاصه، برود دفتر خانه ثبت واسناد املاک، وکالت کاری برای خودش بگیرد جهت فروش ماشین من، که بنام، خودم بود، صفرکیلومتر بود، خلاصه ماشين من بدبخت رابفروشد، سند را بنام خریدار بزند، شما را به قرآن کریم راهنمایی بفرمایید کمکم کنید به قرآن وام پنجاه میلیون تومان، گرفتم

پاسخ ها :

فروش خودرو با وکالت کاری جعل اسناد فروش مال غیر خودرو فروش مال غیر فروش خودرو وکالت کاری جعل اسناد خودرو